Sund godkjent som Fairtrade-folkehøgskole

I desember i fjor (2013) ble Sund folkehøgskole godkjent som Fairtrade-folkehøgskole, som den 9. ende i rekken av folkehøgskoler i Norge som synliggjør sitt globale engasjement ved å servere ansatte og elever på skolen et utvalg Fairtrade-merkede produkter.

Sund folkehøgskole er en samfunnsengasjert skole. To tema skolen brenner for og vil dele med elevene sine er engasjementet for internasjonal solidaritet og arbeidet for en bærekraftig utvikling. Dette er nå blant annet synliggjort gjennom at skolen serverer flere Fairtrade-merkede produkter til elever og ansatte. På middagsbordene i matsalen står Fairtrade salt, pepper og karri. I tillegg har kjøkkenet Fairtrade kanel og kardemomme, sukkerbiter og melis. Fairtrade te står også fremme til elevene hele døgnet.

Assisterende rektor, Astrid Moen, viser stolt frem noen av skolens Fairtrade-varer.

IU gratulerer!